Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Maryland

Proprietate de vânzare în Maryland.

Situat în partea de est a țării (Atlanticul de Sud); se învecinează la nord cu Pennsylvania, la est cu Delaware, la sud și la sud-vest cu Virginia, la vest cu Virginia de Vest; la sud-est, unde se află intrarea adâncă a golfului Chesapeake, este scăldată de Oceanul Atlantic.

Investiția în Baltimore, cu cei 620.000 de locuitori - 2.700.000 în primul hinterland, cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Maryland pentru a obține venituri, ar putea fi cele mai bune investiții pe care le-ai făcut vreodată în viața ta.

Să vedem o mulțime de motive bune pentru a investi în Baltimore. Pentru început, Baltimore este situat pe coasta Atlanticului, la doar 65 km nord de capitala americană Washington, care este la aproximativ 45 de minute cu mașina.

Investiția în Baltimore înseamnă investirea într-un cămin excelent de călătorii care lucrează în diferite birouri din orașele din apropiere.

Prețurile locuințelor sunt foarte competitive și, în general, costul vieții este mult mai mic în Baltimore decât în ​​Washington.

Din acest motiv, în fiecare zi, mii de oameni decid să locuiască în Baltimore și să lucreze în orașe precum Washington, făcând piața de închiriere extrem de interesantă și profitabilă.

Prețurile competitive ale locuințelor, atât pentru cumpărare cât și pentru închirieri, explică creșterea accentuată a procentului de lucrători care aleg să locuiască în Baltimore. Baltimore este, de asemenea, interesant pentru că, datorită numeroaselor proiecte, acesta oferă un număr tot mai mare de locuri de muncă.

Un alt motiv bun pentru a investi în Baltimore în sectorul rezidențial este voința primarului de a intra în 10.000 de familii noi până în 2020.

Primarul din Baltimore susține programul de creștere a populației din Baltimore prin adăugarea a 10 000 de familii noi până în 2020.

Pentru a facilita această inițiativă, Baltimore a redus impozitele pe proprietate și a încurajat reamenajarea locuințelor mai vechi prin programul său "Vacante la valoare".

Cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Maryland înseamnă investirea în Baltimore și, de asemenea, înseamnă a investi într-un oraș turistic.

Principala atracție este acvariul Baltimore, un acvariu public nonprofit situat în zona portului interior din centrul orașului Baltimore.

Acvariul are o prezență anuală de 1,5 milioane de vizitatori și este cea mai mare atracție turistică din statul Maryland.

Nu există lipsă de servicii. Baltimore a obținut un împrumut de 1,1 milioane USD pentru construirea benzilor de biciclete "Charm City Bike share" de către statul Maryland.

De fapt, au fost construite peste 220 km de trasee de ciclism, care se așteaptă să se extindă în continuare.

Investiția în Baltimore înseamnă, de asemenea, concentrarea asupra dezvoltării orașului.

Linia de cale ferată East-West eastbound din vestul Baltimoreului până la Centrul medical medical Hopkins Bayview din cealaltă parte a orașului Baltimore este acum construită și extinsă pe un traseu de 14,1 mile.

Acest proiect de 2,2 miliarde de dolari este de așteptat să atragă noi locuitori din Baltimore, care trăiesc și lucrează acum în județ. Investițiile private în această infrastructură din Baltimore creează noi locuri de muncă și mai multe servicii pentru cetățeni.

Achiziționați proprietăți de vânzare în Maryland, investiți în Baltimore, este o privire în viitor, deoarece înseamnă să investiți într-un oraș cu perspective excelente de dezvoltare.

Există multe inițiative care nu numai că ajută pe locuitorii orașului, ci și să sporească calitatea vieții în întreaga zonă metropolitană din jurul orașului Baltimore și a statului Maryland.

Maryland este un stat compact, este al cincilea stat după densitatea populației din Statele Unite, cu o rată de creștere continuă.

Creșterea investițiilor în orașul cel mai populat din Maryland se traduce printr-o dezvoltare mai mare și reamenajarea unei zone în care există importante infrastructuri și lucrări publice.

Acestea din urmă fac Baltimora extrem de interesant din punctul de vedere al investițiilor imobiliare.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB